DE KOFFIEOPLOSSING VOOR KMO's

€ 0,27 per kopje koffie vanaf 15 kopjes per dag, prijs inclusief:

- Jura koffiemachine 🇨🇭
- Onderhoud
- Een duurzame CRISTO Koffie

EEN KWALITEITSKOFFIE MET EEN DUURZAAM VERHAAL

Duurzame koffie

Bij Cristo selecteren we niet alleen de beste koffiebonen en branden we ze wekelijks vers, maar we zorgen er ook voor dat al onze koffies Rainforest Alliance gecertificeerd zijn.


De Rainforest Alliance zet zich in voor duurzame landbouw, het behoud van biodiversiteit, en betere leefomstandigheden voor boeren. Met deze certificering garanderen we dat onze koffie op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier wordt geproduceerd.

Duurzaam koffiemachine

Werken met Jura-koffiemachines is om meerdere redenen een uitstekende keuze. Deze machines zijn uiterst duurzaam en ontworpen voor een lange levensduur, wat elektronisch afval vermindert. Bovendien zijn ze energiezuinig, wat helpt om het elektriciteitsverbruik te verminderen. De Jura-machines garanderen ook een optimale extractie van aroma’s, wat zorgt voor koffie van superieure kwaliteit en tegelijkertijd het milieu respecteert.

Herbruikbare verpakking ♻️

Optioneel kunnen onze klanten kiezen voor het gebruik van herbruikbare koffiepotten. Deze potten worden in ons magazijn gereinigd en hervuld, waardoor we evolueren naar een circulaire oplossing waarbij afval tot nul wordt gereduceerd. Deze optie is momenteel beschikbaar in Antwerpen, Vlaams-Brabant en Brussel. Daarnaast bieden we ook gewone koffiezakken aan.

Service

Uw tevredenheid, onze prioriteit.

Binnen de 48u verholpen

Onze machines staan bekend om hun kwaliteit en vallen zelden in panne. Toch staan we altijd paraat om u te helpen. In Antwerpen, Vlaams-Brabant en Brussel is dit altijd binnen 24 uur, meestal zelfs dezelfde dag. In de rest van België en Luxemburg doen we dit binnen 48 uur.

Communicatie

Bij Cristo kunt u ons eenvoudig bereiken via telefoon, WhatsApp en e-mail. Wij bieden ondersteuning in het Frans, Nederlands en Engels. Voor dringende zaken reageren wij onmiddellijk. Bij ons is elke klant koning. 

Bestellen

Bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Maandelijks sturen we een bestellingsuitnodiging via e-mail naar uw vaste contactpersoon. U kunt bestellen via bestelbon, ons portaal of WhatsApp. Direct daarna ontvangt u een orderbevestiging met de leverdatum via e-mail. 

CRISTO Koffie

Wekelijks met passie gebrand, voor jou.
Klanten ervaring

Sinds 2021 zijn wij tevreden klanten van Cristo, voornamelijk vanwege de voortreffelijke smaak van hun versgemalen koffie. 

Bij onze verhuizing naar een nieuwe locatie hebben we verschillende leveranciers en koffiemachines vergeleken. 

Uiteindelijk kozen we voor Cristo vanwege hun scherpe prijzen, gebruiksvriendelijke apparatuur, de uitstekende koffiesmaak en, bovenal, de uitstekende service van dit lokale bedrijf.

We waarderen de gemakkelijke bereikbaarheid en snelle respons. Bovendien is de automatische levering van koffie een groot voordeel voor ons.


D'Ieteren Mobility Company, Lies Marynissen, Quality Manager

ONZE POPULAIRSTE KOFFIEMACHINES

(we hebben nog 9 andere alternatieven beschikbaar)

Jura W8

 • 50+ kopjes per dag.
 • Ristretto,Espresso, Café crème, Heet water,  cappuccino, Latté macchiato, flat white, ... .
 • Water reservoir 3 liter.

1 790,00
Vanaf € 43,71/maand

Jura X10 + Cool control Front

Jura X10

 • 100+ kopjes per dag.
 • Ristretto,Espresso, Café crème, Heet water, cappuccino, Latté macchiato, flat white, cold brew.
 • Water reservoir 5 liter.
 • Optionele vaste wateraansluiting.

2 790,00
Vanaf € 75,41/maand

Jura GIGA X8c

 • 200+ kopjes per dag.
 • Ristretto,Espresso, Café crème, Heet water, cappuccino, Latté macchiato, flat white, ... .
 • Water reservoir 5 liter.
 • Optioneel vaste water aansluiting.
 • Bonen reservoir 2 x 650g (optie Déca)

 6 290,00
Vanaf € 133,13/maand

Neem vandaag nog contact met ons op!

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze producten en diensten? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bij Cristo staat uw tevredenheid voorop! We plaatsen regelmatig toestellen op proef voor 10 dagen. Bovendien komen we graag telefonisch of op afspraak langs om u het juiste toestel te adviseren.