Fabienne Hottlet-Henckes

Déjà depuis plus de vingt ans, nous nous engageons à garder nos clients extrêmement satisfaits. Nous vous écoutons, nous vous comprenons, nous ne vous décevrons pas, mais au contraire, nous vous surprendrons.

Thomas Hottlet

Met een hart voor koffie en een toegewijde focus op klantenservice, kom ik graag bij jullie langs om onze heerlijke koffies te laten proeven. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse interactie en ondersteuning van onze klanten, waarbij ik zorg draag voor een vlekkeloze service en tevredenheid. Van advies en bestellingen tot aftersales, ik sta klaar om jullie koffie-ervaring tot een hoger niveau te tillen.

Tel/Whatsapp : ‭+32 456 72 70 23
Email: thomas@cristo.be

Kevin Verhoeven

In januari 2024 heeft Kevin ons team versterkt. Met zijn focus op klanttevredenheid zal hij helpen onze tevreden klantenportefeuille verder uit te breiden. We zijn blij Kevin aan boord te hebben!

Email: kevin@cristo.be

 jura koffiemachine koffiebonen koffiemachine koffieautomaat zakelijk beste koffiemachine koffiemachine zakelijk professionele koffiemachine koffieapparaat met bonen koffie aanbieding zakelijke koffiemachine koffiemachine voor bedrijven koffiemachine professioneel professioneel koffiezetapparaat volautomaat koffiemachine